woensdag 12 september 2012

Dode man in woning in Venlo

In een woning aan de Deken van Oppensingel in Venlo is rond 4 uur vanmiddag Wim Vorstermans dood gevonden. In verband hiermee heeft de politie een Thaise vrouw Tina (44) aangehouden en opgesloten.

De politie zegt ernstig rekening te houden met een misdrijf. De vrouw meldde zichzelf bij het politiebureau met de mededeling dat er in de woning iets gebeurd was.

Update 14-9-2012:
Wim Vorstermans lijkt het slachtoffer te zijn geworden van zijn vriendin Tina uit Thailand. „Een ziekelijk jaloerse vrouw. Hij had al eerder met haar gebroken uit pure angst”, vertelt een buurtbewoner.

Hoe de Vostermans om het leven is gebracht, wil de politie niet zeggen. De gescheiden Wim dacht in Thailand nieuw geluk gevonden te hebben bij de vrouw. Al snel kwam haar ware aard echter naar boven. „Zij kon het niet hebben dat hij ook maar iets met een andere vrouw deed," aldus de buurtbewoner.

Het leven van Vorstermans veranderde volgens de buur in een hel. Zijn vriendin bedreigde hem doorlopend en Wim vluchtte naar Nederland. Tot verbazing van zijn hele omgeving kwam Vorstermans’ Thaise vlam vorig jaar echter naar Nederland en trok bij hem in. „En waar hij bang voor was, is deze week bewaarheid geworden”, aldus de omwonende.


Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode vrouw in Oosterwolde

In een huis aan de Klazingaweg in Oosterwolde is vandaag Mariska Heijltjes-de Bruijn (67) dood gevonden. Mogelijk gaat het om een misdrijf.

In 2003 werd Haule (gem Ooststellingwerf) opgeschikt door de moord op kroegbaas Fokko Werkman. Dat misdrijf is nooit opgelost.

In 2006 staken overvallers Marinus Ooms in zijn woning in het nabijhgelegen Haulerwijk dood en vandaag werd het levenloze lichaam van Marijke aangetroffen in haar woning net buiten Oosterwolde bij Ooststellingwerf

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook