dinsdag 2 december 2014

Dode in Rosmalen

Bij een schietpartij aan de Van Oldebarneveltlaan in Rosmalen is vanavond een dode gevallen. Ook een hond werd geraakt.

De plek is een bekende hangplek voor jongeren. Er werd meerdere keren is geschoten.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Man bekent moorden op nederlandse en haar kind in Cambodja

Chea Phin (35) heeft vandaag de moorden op de Nederlandse Daphna Beerdsen (31) en haar negentien maanden oude dochtertje Dana bekend. Op 28 april van dit jaar stak hij Beerdsen dood, waarna hij haar dochtertje fataal heeft verwond in hun huis in de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh. De peuter overleed tien dagen later in het Bangkok General Hospital in Bangkok.

De man deed de bekentenis voor de rechtbank in Phnom Penh. Hij heeft verklaard Beerdsen en haar kindje te hebben aangevallen toen de vrouw hem betrapte op het stelen van een fiets en om hulp begon te schreeuwen. De Nederlandse zou hem hebben aangevallen met een zwabber. ''Toen ik haar stak, deed ik mijn ogen dicht en ik had niet in de gaten dat ik een meisje stak'', aldus de verdachte Chea Phin. Beerdsen werd 6x gestoken met een schroevendraaier

Phin was dakloos. Twee weken voor de moordpartij was hij vrijgelaten uit de gevangenis. Behalve zijn bekentenis heeft de politie ook zijn voetafdrukken in het bloed van beerdsen en  handafdrukken op de muur.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook