maandag 14 mei 2012

Dode vrouw gevonden in Lelystad

In een woning in het appartementencomplex Het Combinatiegebouw aan de Neringweg in Lelystad is vanavond onder verdachte omstandigheden Nathalie van Poelgeest (41) gevonden.
  Het lichaam is op de bovenste etage van de flat gevonden.

  Dennis H. (43) worddt aangehouden maar in vrijheid gesteld in januari 2013. Op 18 februari wordt de man opnieuw aangehouden.  

  Update 4 juli 2013
  Er wordt 12 jaar geëist wegens doodslag. Volgens het OM is Nathalie door het hoofd geschoten. Volgens de verdediging ging het pistool af toen zij er mee speelde.

  Update 15 juli 2013
  Dennis H. (44)  wordt vrijgesproken. De rechtbank kan niet uitsluiten dat het mogelijk een ongeluk is geweest. Dennis wordt wel veroordeeld tot 4 maanden wegens  bezit van een wapen, maar die heeft hij al in voorarrest uigezeten

  Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

  Dode in Velp

  Vanmiddag is een man (47) uit Duiven doodgestoken op de Eersteling in Velp.  De dader is voortvluchtig. Het gaat om een bekende van het slachtoffer. Het slachtoffer werd rond 13.45 uur gevonden. De straat is afgezet. De politie is op zoek naar een zwarte Volkswagen Polo met het kenteken 69-NHR-2. Die is later in Arnhem terugevonden.

  Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook