donderdag 15 januari 2015

Verdachten wijzen naar elkaar in moordzaak bloemenman

In de moordzaak op bloemenman Rolf Langenberg (69) uit Beets wijzen zijn voormalige schoonzoon Johan S. (53) en diens partner Nancy V. (49) elkaar aan als de dader. Dit bleek donderdagmiddag voor de rechtbank in Alkmaar tijdens een niet-inhoudelijke zitting tegen S.

Langenberg werd tussen 27 september en 1 oktober van het afgelopen jaar vermoord. De in het dorp bekende bloemenhandelaar verdween aanvankelijk spoorloos. Korte tijd later werden op twee plaatsen op zijn erf DNA en botfragmenten van hem aangetroffen. Hoe hij is omgebracht is nog onduidelijk. Volgens de officier van justitie is hij na zijn dood in een grote, zelfgebouwde oven gestopt die op het erf stond.

S. werd kort na na de moord opgepakt en zit sindsdien vast. Zijn partner werd eerder ook gearresteerd en weer vrijgelaten, maar werd deze week opnieuw aangehouden als verdachte.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Twee doden in Rotterdam

In Rotterdam zijn vandaag twee doden gevallen. Ze werden gevonden in een huis aan de Bovenstraat in Oud-IJsselmonde. Ze zijn mogelijk het slachtoffer van een schietpartij.

Volgens de politie is er ook een man gewond geraakt. Hij werd gevonden op de Kasteelweg, in de buurt van de Bovenstraat. Hij heeft meerdere schotwonden. Het is niet bekend hoe erg hij eraan toe is. De man kon wel zelf de politie alarmeren.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook