woensdag 1 april 2015

Liquidatiepoging in Oss

Vanavond is in haar woning in de Narcishof in Oss een poging tot liquidatie geweest op Bianca vd H., de vriendin van Hans van Geenen, die op 10 september 2008 het slachtoffer was van de zogenaamde A73-moord. Er is in die zaak een enorme geruchtenstroom ontstaan, met name door toedoen van politie en justitie. ‘Durf te tunnelen,’ was het motto van de zaaksofficier.

Alle aandacht was gericht op Martien Oijen en zijn neef Toon Reuvers als hoofdverdachten, andere sporen werden niet onderzocht. Uiteindelijk werden Martien en Toon vrijgesproken. Direct gevolg daarvan is dat er onterechte verdachtmakingen zijn ontstaan in dat geruchtencircuit en het is niet uitte sluiten dat Bianca daar nu het slachtoffer van is geworden.

De schutter kwam met een smoes dat hij autorijles wilde hebben (Bianca heeft een rijschool), eenmaal binnen schoot hij op Bianca, maar de kogel schampte haar slechts. De schutter probeerde nog  vijf maal te schieten maar naar later bleek was de patroonhouder uit het pistool gevallen.

Op 1 januari 2015 is op een andere hoofdrolspeler uit de A73-moord, Martien R. uit Oijen, vermoedelijk ook een poging tot liquidatie geweest, maar die mislukte.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook