zondag 10 februari 2013

Dode vrouw in Emmen

Kim_stoker_emmen In een huis in de Meerstraat in Emmen is vanavond Kim Stoker (24) (foto) dood gevonden. Haar vriend Arjan de G.(24)  die eveneens in het huis woont is aangehouden en gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.  Hij zou hebben bekend. Het stel woonde sinds medio 2011 samen in de flat.


Update
Op 7 juni 2013 veroordeelt de rechtbank in Assen Arjan de Groot tot 10 jaar cel wegens moord. Dit is lager dan de "standaardstraf" van 14 jaar voor moord, omdat de daad (aldus de rechtbank) hem niet volledig kan worden aangerekend.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Man doodgestoken in Nieuwegein

Een inwoner (68) van Nieuwegein is vanavond overleden aan de verwondingen die hij had opgelopen bij een steekpartij in een huis aan de Frederik van Eedenhove in zijn woonplaats. Een vrouw (47) is aangehouden. Het pand is eigendom van de Stichting Beschermd Wonen Utrecht, die mensen begeleid bij zelfstandig wonen.

De politie vond de zwaargewonde man in de woning na een alarmering. Agenten reanimeerden het slachtoffer, wat later werd overgenomen door ambulancebroeders. Desondanks overleed de man kort na aankomst in het ziekenhuis.

Uit onderzoek is al gebleken dat er zich een conflict had afgespeeld in de woning.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook