woensdag 25 september 2013

Koerd schiet Turkse 'schoonzoon' dood

Een Turk (24) uit Dordrecht is doodgeschoten door zijn baas (50). Deze laatste van Koerdische afkomst zou zijn Turkse werknemer hebben doodgeschoten omdat hij een relatie met de dochter van de man had. Het stel zou zelfs een keer samen zijn weggelopen.

De werkgever was er echter fel op tegen dat zijn dochter het aanhield met iemand van Turkse afkomst en besloot zijn 'schoonzoon' te vermoorden. Hij schoot hem vandaag langs de N61 bij het Zeeuwse dorpje IJzendijke dood. De werknemer overleed ter plekke. Daarna belde de werkgever zelf de politie om zich aan te geven.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode vrouw gevonden na brand in Amsterdam


Na een brand in een woning aan de Charlotte de Bourbonstraat in Bos en Lommer is vanmorgen in de woning het stoffelijk overschot van de Bulgaarse prostitiee Krasimira (22) gevonden. De brand brak rond  06.54 uur uit.


Het slachtoffer werd dood aangetroffen in bed in een slaapkamer. Omliggende woningen zijn ontruimd wegens rookontwikkeling. Vier mensen zijn met behulp van een ladderwagen bevrijd, laat een woordvoerder van de brandweer weten. Daarnaast zijn er een hond en een kat uit een woning gehaald.
Hoe de brand is ontstaan, is vooralsnog onduidelijk. De brand is inmiddels onder controle.

Update: De vrouw blijkt gewurgd. Ex vriend Jason J. -een bekende kickbokser-  wordt in oiktober opgepakt en  op 17 dec 2015 veroordeeld tot 12 jaar cel.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook