woensdag 3 september 2014

man doodgeschoten in Amsterdam

In de Hegeraatstraat in Amsterdam is vanmiddag een man (26) door buurtbewoners dood aangetroffen in een geparkeerde auto. Hij bleek door het hoofd geschoten. De man speelde een rol in de recente reeks liquidaties in Amsterdam. 

Update: het gaat om de Iranier Massod Amin Hosseini uit Amsterdam. 

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Bezeten kleuter moest dood

De Ghanese Blessing Prince 'Nana' Gyakuro (3), die op 10 april 2013 in de Bijlmer door zijn achterneef (neef van vader) Paul A. van de 6e verdieping van de flat Kikkenstein naar beneden werd gegooid en overleed, moest dood omdat hij 'bezeten' was
Dat zou verdachte Paul A. vlak na de moord hebben gezegd, aldus de rechter.  .
"Blessing is evil. Ik heb hem weggegooid", zou A. hebben gezegd volgens de rechter.

Uit een verklaring van de politie blijkt dat A. meteen na het incident een verwarde indruk maakte. Hij liep lachend rond, maakte oerwoudgeluiden en reageerde op vragen met korte antwoorden waar geen touw aan vast te knopen viel.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Man doodgeschoten in Zwolle

In Zwolle is een man (48) overleden nadat hij vanochtend in de Akkerbergstraat in Zwolle zittend in zijn auto voor de deur van zijn woning onder vuur werd genomen. De man is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij aan zijn verwondingen.

Volgens getuigen werden er zeker vijftien schoten gelost. De voorruit van de auto zit vol kogelgaten. De wagen kwam in een tuin tot stilstand.

Update 12 december 2014
Een man uit Dalfsen en een uit Harderwijk zijn vanmorgen opgepakt voor de aanslag op de Zwollenaar.

    Hoewel de politie kort na de moord niet uitsloot dat er sprake was van een persoonsverwisseling, zei een woordvoerder vandaag dat het onderzoeksteam er al langere tijd van uitging dat de aanslag tegen de Zwollenaar was gericht.


    Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook