dinsdag 28 augustus 2012

Dode vrouw in Utrecht

In Utrecht is een Marokkaanse vrouw (34) onder verdachte omstandigheden dood gevonden in een flatwoning aan de Schonauwensingel. De brandweer kreeg rond 19.00 uur een melding van een hevige brand in de woning, waarna de vrouw werd gevonden. Haar echtgenoot (45)  is egarresteerd. Een andere man (30 werd eveneens gearresteerd maar weer vrijgelaten.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Lijk in vuilniszakken in Voorburg

In Voorburg hebben vuilnisophalers tussen het grofvuil de resten van een lichaam gevonden. De politie weet nog niet wie het slachtoffer is en zegt alleen dat het niet het lichaam van een baby is. Zes mensen zijn aangehouden.

De vuilophalers ontdekten de resten vanochtend in de Van Leeuwenstraat. De lichaamsdelen zaten in twee vuilniszakken die waren verborgen in een kast bij het grofvuil. Volgens een ooggetuige kwam er een "heel vieze lucht vanaf" en waren de lichaamsresten al in ontbinding.

De medewerkers van de vuilniswagen waarschuwden meteen de politie. Vrij snel na de vondst werden vijf mannen en een vrouw aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Het zijn leden van een familie van Aziatische afkomst.

Update 6 augustus
Van de vijf aangehouden personen zit er nog maar één vast. De overigen 'blijven wel verdachte'. Twee van hen zijn illegaal en zijn overgedragen aan de vreemdelingenpolitie. Er zit nu alleen nog een man (24)  uit Voorburg vast.

Update 28-8-2012
Het gaat om het lichaam van een vrouw die mogelijk is omgebracht door haar eigen vriend:  een chinese kok. Die woonde tot voor kort op het adres met zijn vriendin. De nieuwe bewoners hadden de kast op straat gezet.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook