zaterdag 12 januari 2008

Amerikaanse verdwenen op St Maarten

letacordes Gisteren (11-1-2008) is op St. Maarten de Amerikaanse Leta Lynn Cordes (49) verdwenen Zij was het laatst gezien door haar man Frank Cordes rondom 10.50 pm toen zij volgens hem de paar honderd meter van hun vakantie huisje naar het Westin Hotel Casino liep. Er is geen bewijs dat zij daar ooit aangekomen is.

Het echtpaar Cordes komt van Mission Viejo in Californië. Zij kwamen al jaren op het eiland en hadden daar net hun eigen vakantiehuis gebouwd

Update:
Augustus 2008: Er is nog geen spoor van Lynn Cordes. Inmiddels hebben vrienden en familieleden een beloning van 100.000 dollar uitgeloofd voor inlichtingen die lijden tot de oplossing van deze zaak.

1 Oktober 2008: Het OM in St. Maarten behandeld de zaak nu als een moordonderzoek als gevolg van 'nieuw' bewijs. Het is niet bekend gemaakt wat dit nieuwe bewijs is, maar het heeft waarschijnlijk te maken met een huiszoeking - vorige week- in de Cordes huizen op St. Maarten en in Californië. Hierbij zouden verdenkingen tegen Frank Cordes, haar echtgenoot, zijn ontstaan.

leta-cordes14 Oktober 2008: Frank Cordes is gearresteerd in verband met de verdwijning van zijn vrouw.

27 Januari 2009: Frank Cordes weer vrijgelaten maar blijft officieel verdachte.

10 Maart 2009: Frank Cordes vertrekt naar de USA.


Speurtocht achter het Westin Hotel by Dawn Beach

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook