dinsdag 1 september 2015

Familiedrama in Veghel

In een woning aan de Fazantendonk in Veghel zijn vandaag drie lichamen aangetroffen. Volgens de politie gaat het om een familiedrama. In de buurt van het huis is een verdachte aangehouden, die is meegenomen naar het bureau.

De verdachte is de zoon (17) van een van de slachtoffers. Het gaat om de moeder Neriman (50), de oma Hatun Soysal (67) en de zus Adilenur (10) van de verdachte.

De politie ontdekte de lichamen na een melding van een bezorgd familielid, dat voor de deur stond van de woning en de situatie niet vertrouwde.

De verdachte zou een eenzame jongen met communicatieproblemen zijn. Het verlies van zijn vader en opa was hem te veel.

De jongen gaat naar de Taalbrug in Eindhoven, een school waar kinderen zitten die moeite hebben met communicatie.

Vader Seyfeddin overleed in 2012 aan koolmonoxidevergiftiging in Turkije. Hij was een beroemde schilder in dat land en zijn zoon keek enorm naar hem op. Met professionele rouwverwerking moest de familie er weer bovenop komen.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Doodsoorzaak Els Borst bekend gemaakt

Vandaag is de doodsoorzaak van oud minister Els Borst bekend geworden: Zij is met 41 messteken in o.a. handen en gezicht omgebracht. Dat is opmerkelijk daar de eerste bekendmaking van de politie was dat het  mogelijk een ongeluk was.Zelfs na aanhouding van de verdachte gaf justitie  geen openheid. Het werd bekend omdat het in de dagvaarding van verdachte Bart van U. stond.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook