zaterdag 9 oktober 2010

Dode vrouw in Hoorn | echtgenoot gepakt

Vanmorgen is in Hoorn na een melding rond 7.45 uur over een 'incident' in een woning in appartementencomplex 'De Boogerd' aan De Prieel 81 een dode vrouw (49) aangetroffen. Sporen in de woning wezen op een misdrijf. De echtgenoot (54) is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van zijn vrouw. Slachtoffer en dader zijn beiden Pools

Buren zouden om 6 uur 's morgens al hulpgeroep 'help, help, ik wordt vermoord' uit de woning hebben gehoord. Er zouden al vaker klappen zijn gevallen.

Update 24 maart 2011: De echtgenoot krijgt 6 jaar. De eis was 10 jaar

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Taxichauffeur vermoord in Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel is het lichaam gevonden van de hindoestaanse Surinaamse taxichauffeur Radj Anand (37) uit Tilburg die door een geweldsmisdrijf om het leven is gekomen. Hij had een vrouw en drie jonge kinderen en woonde in de wijk Korvel. Radj was als taxichauffeur in dienst bij het bedrijf van zijn broer, die in Den Haag woont.

Radj werd rondom 8 uur 's morgens gevonden door een wandelaar, in een sloot langs de Duinlaan, een weggetje tussen tussen recreatiepark Droomgaard en camping Duinlust. Vlakbij stond zijn taxi.

Campinggasten hebben tussen één uur en halftwee 's nachts schoten gehoord. De politie heeft echter nog geen mededelingen gedaan over hoe de man om het leven is gebracht. (maar bronnen bevestigen dat hij is doodgeschoten).

Volgens een getuige van het drama is de taxichauffeur even na drie uur 's nachts vermoord.
"Zes of zeven schoten vrij snel achter elkaar. Toen twee minuten niets, geen geschreeuw of zoiets, geen geluid, toen twee minuten later weer twee schoten snel achter elkaar. En daarna nog een laatste schot, dertig seconden daarna. Je denkt niet aan moord dus ging ik ervan uit dat er stropers bezig waren in deze bosrijke omgeving", aldus de getuige.

Update 12 januari 2011
De politie heeft vandaag in Dobrzyn nad Wisla in Polen een man (24) aangehouden. Hij wordt verdacht van moord of doodslag op Radj Anand.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook