zondag 1 november 2009

Moord in Helmond

Vanmorgen is in een woning in de Spoorstraat in het wooncomplex De Wiegert in Helmond een stoffelijk overschot van een 28 jarige man gevonden.

Een 27 jarige man meldde de politie dat er een ‘incident’ in de woning had plaatsgevonden. Uit eerste onderzoek bleek dat het om een misdrijf ging, waarna de 27 jarige werd gearresteerd.


Afgelopen week (28 oktober) werd in een woning in de Dasstraat in Helmond ook al het stoffelijk overschot aangetroffen van een 48 jarige Helmonder.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Vrouw zou partner hebben doodgestoken

Vanmorgen is een man (31) overleden nadat zijn partner (33) hem zou hebben neergestoken. Dat gebeurde in hun woning aan het Opheusdenhof in Amsterdam-Zuidoost. De politie heeft de vrouw aangehouden, heeft een woordvoerder bekendgemaakt.

De vrouw belde rond half vier zelf de politie. Die trof binnen haar zwaargewonde partner aan. Ambulancepersoneel reanimeerde het slachtofffer en bracht hem naar het ziekenhuis. Daar overleed hij echter later op de ochtend.

De politie heeft een mes gevonden en in beslag genomen. Het is onduidelijk waarom de vrouw de man zou hebben neergestoken.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook