vrijdag 7 november 2008

Joran zou in Thailand in vrouwenhandel zitten

Joran van der Sloot -bekend van de Natalee Holloway zaak- zou zich in Thailand bezig houden met vrouwenhandel.

In een undercover opname van Peter de Vries, welke komende dinsdag uitgezonden wordt- zou Joran te zien zijn terwijl hij aan een under-cover seksbaas Thaise meisjes voor 10.000 Euro per stuk aanbiedt voor werk in Nederlandse bordelen terwijl de meisjes denken als danseres aan het werk te gaan. Paspoorten en Visa zouden door hem zonder moeite geregeld worden.

Joran zou ook nog opgemerkt hebben 'een Thai' op de Vries af te willen sturen.

De zaak zou aan het rollen zijn gebracht door 'een vriend' van Joran die door Joran werd benaderd om te helpen bij de vrouwenhandel. Deze vriend had daar geen zin in en contacteerde naar Peter de Vries

Joran heeft na de eerdere uitzending van de Vries waarin hij 'bekende' Natalee in de oceaan te hebben laten dumpen nadat ze door onbekende reden was overleden, natuurlijk weinig toekomst meer in Nederland. Zijn opleiding heeft hij niet af kunnen maken en zijn gezicht en naam zijn zo bekend dat niemand hem hier, of in Amerika of de Antillen nog een baan zal geven.

Hij had in Thailand -waar hij sinds de vorige uitzending ondergedoken zit- natuurlijk als leraar engels kunnen gaan werken, maar zijn financiele eisen met een gokverslaving gaan dat salaris natuurlijk te boven.

Dan liggen er twee dingen voor de hand: Drugshandel of vrouwenhandel. Mogelijk vond Joran de vrouwenhandel toch iets minder gevaarlijk. Wat er ook in de uitzending te zien zal zijn, het zal Joran's reputatie zeker geen goed doen.

In de uitzending van Pauw&Witteman vandaag (7 November 2008) die deels gewijd was aan de nieuwe uitzending van Peter, kreeg de Vries het aan de stok met Freek de Jonge. De Jonge ergerde zich aan het feit dat de Vries Joran maar weer eens in vermaak veranderde en verweet hem op nieuw naar een Emmy op jacht te zijn. De Jonge noemde Peter 'laf' omdat hij zich enkel met kleine misdadigertjes bezig hield omdat hij 'bang was een kogel door zijn kop te krijgen'. Dat laatste heeft Freek natuurlijk wel een beetje gelijk in. Peter pakt in feite alleen maar ongevaarlijke mensen. In fake gouddraad en sigaretten handelende kamperfamilie uit Limburg. Een bejaarde Pistolen Paultje die een schilderijtje heelt. Niks Nomads, niks Joris Demmink, niks Pim Fortuyn. Het lijkt er soms meer op dat hij als het om zware misdadigers gaat hij probeert ze te ontlasten (hemelt Charlie da Silva -een moordenaar- op, impliceert Endstra in de Holleeder zaak, probeert de getuige tegen de zwarte Cobra in diskrediet te brengen). De Jonge was van mening dat de uitzending geen ander doel diende dan kijkcijfers omdat het enige wat aangetoond word is dat Joran een verwerpelijk persoon is, iets wat we allemaal al weten.

Update: 8-11-2008
In de Telegraaf vertelde Joran dat het allemaal grootspraak was en dat hij nooit van plan was geweest vrouwen te verhandelen.

Update 9-11-2008
Het had weinig om het lijf. Een stuntelige Joran bleek nauwelijks iets te kunnen regelen -ondanks zijn mooie woorden- en het bleek dat hij wel aan de meisjes duidelijk wilde maken wat voor werk hun in Nederland te wachten stond. Voornamelijk veel verdachtmakingen maar weinig substantie.
Peter's verontwaardiging over vrouwenhandel lijkt nogal selectief gezien het feit dat zijn vriend Cor van Hout zich daar ook mee bezig hield. Toen voelde Peter zich niet geroepen daar een uitzending aan te wijden.

Ook crimesite heeft een interessante visie

Zie ook 'Joran loopt weer in de val'

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Malika Karoum not fired

NB.
Alle verdachtmakingen tegenover Malika Karoum zijn niet waar, ze berusten op een haat campagne van Jacques Smit in het kader van een voogdijstrijd

NOTE!
The allegations against Malika are not true, they are coming from Jacques Smit, liar and psychopahth extraordinaire, because of a child custody battle
Malika's lawyer Han Jahae informed TV program RTL Boulevard today that his client is currently suspended from her job but that she is not fired.

In itself this is not an uncommon occurrence that a company suspends an employee that is the focus of unwanted attention, guilty or not. When push comes to shove, companies are about the bottom line and profit and they cannot afford to draw unwanted attention, especially in the real estate sector when the accusation is money laundering.

Therefore private-dick Jaques Smits allegations that Malika is fired after the intelligence service in Dubai 'presented convincing evidence' to her employer is again utter bogus and the result of his private feud with Malika Karoum.


The intelligence service doing that would be kinda odd. If there is convincing proof that Malika is guilty of anything, she would have been arrested. The intelligence service or the police would not have gone to her employer with such evidence.

In that same TV program, crime reporter John van de Heuvel confirmed again that in the Netherlands there is no criminal investigation against Malika Karoum.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Malika Karoum niet ontslagen

English article: -> Malika Karoum NOT fired

Alle artikelen over Malika

NB.
Alle verdachtmakingen tegenover Malika Karoum zijn niet waar, ze berusten op een haat campagne van Jacques Smits in het kader van een voogdijstrijd

NOTE!
The allegations against Malika are not true, they are coming from Jacques Smits, liar and psychopahth extraordinaire, because of a child custody battle
Han Jahae, de advocaat van Malika Karoum vertelde vandaag in RTL Boulevard dat Malika geschorst is hangende het onderzoek in de zaak, zij zou dus niet ontslagen zijn. Op zich is dit geen onverwachte stap van een bedrijf. Als een werknemer in opspraak raakt en blijft, ligt schorsing en eventueel zelfs ontslag in de lijn der verwachting. Uiteindelijk gaat het een bedrijf om winst en kunnen zij het zich niet veroorloven in opspraak te komen, zeker wanneer witwassen de aanklacht is bij iemand die in onroerend goed werkt.

Deze schorsing -en dus geen ontslag- heeft dus helemaal niks te maken met het feit dat -volgens Jacques Smits- haar werkgever plotseling overtuigende bewijzen van Malika's schuld gepresenteerd heeft gekregen van de geheime dienst. Dat zou ook raar zijn. Waarom zou een geheime dienst of de politie een werkgever confronteren met bewijzen tegen een werknemer. Als er genoeg bewijs is tegen iemand wordt die gearresteerd. Ontslag volgt dan vanzelf wel.

Misdaad reporter John v/d Heuvel bevestigde nogmaals dat er in Nederland geen enkel onderzoek tegen Malika loopt.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Nieuwe documentaire Natalee Holloway

De Telegraaf schrijft vandaag over een nieuwe documentaire over de verdwijning van Natalee Holloway die daar morgen in première gaat. De documentaire: "Natalee, the unrevealed timelines is gemaakt door Curacaose filmmaker Renée Gielen en besteed aandacht aan zaken die in de documentaire van Peter de Vries en anderen geen aandacht kregen. De documentaire besteed ook met name aandacht aan de familie Holloway-Twitty.

In de documentaire vertelt toenmalig onderzoeksleider Gerold Dompig dat alle pogingen tot onderzoek naar de familie door de Amerikaanse autoriteiten werden gefrustreerd. Dompig werd zelfs in zijn eigen politiebureau bedreigd door de Amerikaanse consul en de FBI, omdat hij onderzoek naar de Holloways wilde doen.

Volgens Gielen klopt vooral de handel en wandel van moeder Beth Reynolds niet. Zij landde na Natalee’s verdwijning al zo snel op Aruba, dat ze wel meer moet hebben geweten. Gielen toont een document waaruit blijkt dat Beth Reynolds veel eerder arriveerde dan ze zelf altijd beweert. Bovendien had zij bij aankomst een stapel posters bij zich, waarin zij Natalee vraagt contact met haar op te nemen, en die al eerder moeten zijn gemaakt.

Mysterieus is ook wat er gebeurde na de tip dat Natalee in een crackhouse zit. De familie liet een zogeheten medical jet van de VS naar Aruba komen. De Arubaanse autoriteiten werden niet ingelicht. Omdat Natalee Holloway pertinent niet naar huis wilde, besloot de familie het crackhouse met een groep vrienden ’s nachts te bestormen. Een groep mannen viel echter al eerder op de avond het drugspand binnen. Ze zeggen dat ze Natalee niet hebben gevonden. De volgende dag vertrok de medical jet.
In Nederland komt de documentaire volgende week op DVD uit.

Trailer:

De arrestatie van Frank Cordes in verband met de verdwijning van zijn vrouw Leta Lynn Cordes op St. Maarten laat wel zien dat bij een verdwijning onderzoek naar de familie zeker nodig is.

Peter wordt persoonlijk over Renee Gielen:

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook