woensdag 4 november 2015

Dode bij verkeersruzie

Gisteravond is op het eiland Rozenburg (gem. Rotterdam) de Irakees N. Mirza (54) overleden na een vechtpartij.

Het slachtoffer kreeg rond 23.00 uur op de Grote Stern vanuit zijn auto ruzie met een man (27) en een vrouw (26) in een andere auto.

Mirza, even verderop in de straat woont, had even daarvoor ruzie gekregen met een de man die voor hem reed. Die zou in Mirza’s ogen te langzaam over een drempel zijn gereden. Mirza stapte uit en zou volgens buurtbewoners het portier van de wagen hebben opengetrokken en de bestuurder een klap hebben verkocht. Die zou dat niet hebben gepikt en zijn uitgestapt om zich vervolgens op de lange en forse Mirza te storten. Hij kreeg daarbij hulp van zijn vriendin.

Het conflict liep zo uit de hand dat er een vechtpartij ontstond. Een derde man (50) die dit zag gebeuren, bemoeide zich met de ruzie. Zij probeerden de Irakees in bedwang te houden door op hem te gaan zitten.

Toen de politie eenmaal ter plaatse was, zat het drietal bovenop Mirza. Die was op dat moment al niet meer aanspreekbaar. Agenten begonnen direct met reanimatie, maar dat mocht niet meer baten. Het drietal is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook