vrijdag 23 januari 2015

Babymoord in Rotterdam

Een man (25) uit Rotterdammer is maandagavond aangehouden door de politie op verdenking van huiselijk geweld waardoor een baby om het leven kwam. De verdachte is donderdagmiddag voorgeleid aan de rechter commissaris, wat hier de uitkomst van is geweest is nog onbekend.

De bewuste maandagavond werd het alarmnummer gebeld voor een ernstig zieke baby, deze werd door de hulpdiensten behandeld en is overgebracht naar het Sophia Kinderziekenhuis. In het ziekenhuis overleed de baby dinsdagavond, de politie heeft hierna een onderzoek ingesteld.

Omdat de baby zichtbare verwondingen had is de man aangehouden, deze is niet de biologische vader van het kind. Drie andere kinderen zijn op een veilig adres ondergebracht in afwachting van het onderzoek, ook voor de moeder is hulp ingeschakeld.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Albanier gearresteerd voor dubbele moord

Een man uit Albanië is gearresteerd in verband met de dubbele moord vorige week donderdag in Rotterdam.

Toen werden twee mensen doodgeschoten in Rotterdam-Zuid. De slachtoffers, twee broers, waren eveneens van Albanese komaf.

De man die nu is aangehouden werd na de schietpartij op zo'n honderd meter van de plaats delict gewond aangetroffen, zo meldt de NOS. Het is nog niet duidelijk wie er is begonnen met schieten. De politie vermoedt dat het gaat om een afrekening in het criminele circuit.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook