woensdag 6 januari 2016

Lichaam Jesse van Wieren

De politie heeft waarschijnlijk het lichaam van de eerder vermiste Jesse van Wieren (28) uit Leens gevonden in een tuin in Kloosterburen. Een man (25) en een vrouw (27) zijn opgepakt voor betrokkenheid bij de vermissing van Jesse.

Jesse verdween in de nieuwjaarsnacht na een kroegbezoek in de Groningse plaats. Hij vertrok rond 04.00 uit het café naar huis in het naburige Leens, maar daar kwam hij niet aan.

Gisteren werd begonnen met forensisch onderzoek in en rondom een woning aan de Hoofdstraat in Kloosterburen, de woning van de manlijke verdachte. In de tuin werd hoogstwaarschijnlijk het lichaam van Jesse gevonden. De politie wil dit echter nog niet officieel bevestigen.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Nederlands echtpaar vermoord in Costa Rica

Het Nederlands echtpaar Johan Snelderth  and Zita Dhawtal Taver is doodgevonden op hun landgoed Finca la Flecha in Costa Rica. Ze waren vastgebonden en doorkogels doorzeefd. ook de Nicaraguaanse knecht  Avenec Montalbánwerd vermoord. Mogelijk waren ze al twee weken dood. De man van het stel zou de vader zijn van Talitha Storm, die in 2013 door een trein werd overreden. De familie heeft altijd getwijfeld aan  zelfmoord dat de officiele lezing was.

Sinds 2010 vonden er 530 moorden plaats op Costa Rica

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook