zaterdag 8 oktober 2016

Man doodgeschoten in Amsterdam

Bij een schietincident rond 17.30 in een parkeergarage op het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam is vanmiddag Djordy Latumahina (31) overleden. Een vrouw raakte gewond.
Hulpdiensten treffen in een auto een man, vrouw en een kindje aan. Het kindje is ongedeerd. Latumahina overleed ter plaatse aan zijn verwondingen, de vrouw is ernstig gewond naar een ziekenhuis overgebracht.

Djordy was een bekende in het Amsterdamse uitgaansleven. Maar over een crimineel verleden lijkt hij op het eerste gezicht niet te beschikken. Latumahina komt uit Barneveld en was vroeger op hoog niveau actief in het lokale amateurvoetbal. Hij begon er een evenementenbedrijf, dat later naar Amsterdam verhuisde.

Jordy organiseerde niet alleen campagnes voor Nike en een Tequila-merk. Hij was ook betrokken bij die tijdelijke winkel van Kanye West die in augustus in Amsterdam werd geopend. Naast het reclamewerk was Latumahina ook actief als DJ in het Amsterdamnse uitgaansleven

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Man doodgeschoten in Amsterdam

Hakan Aradas (44) is vanmorgen vroeg doodgeschoten voor Cafe Ulfet2 op de Admiraal de Ruyterweg in Amsterdam. Twee andere mannen raakten gewond.

Het cafe heeft geen goede naam en wordt door omwonenden beschreven als 'een boeventent'

Kort na de scietpartij reed de politie een op een Vespa rijdende verdachte (23) klem

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook