vrijdag 18 september 2015

Familidrama Rotterdam door pesten

Afgelopen nacht heeft een man –Ton- (55) zich van het leven beroofd door op station Lombardije in Rotterdam voor de trein te springen. Toen de politie zijn vrouw Irma (58) wilde informeren trof de politie haar dood aan in hun appartement in de Platostraat. Zij was om het leven gebracht.

Volgens zijn buren werd Ton gedreven door wanhoop. Al maandenlang zou het stel stelselmatig in hun woning worden geterroriseerd door hun  onderburen.

    “Ton werd daar helemaal gek van. ’s Nachts was er veel lawaai en keiharde muziek. De politie was al meermalen gekomen en de bewoner werd ook regelmatig opgenomen. Ton kon er niet meer tegen. Hij was obsessief door de burenoverlast geworden. Hij vroeg aan andere buren en mij dat als er problemen met zijn psychisch gestoorde onderburen waren meteen aangifte te doen bij de politie. Dat zou helpen bij het opbouwen van een dossier”, zegt een buurvrouw. Ook andere buren zeggen veel overlast te hebben ervaren van de onderburen van het overleden stel. „Het gaat al maandenlang zo”, zegt een buurman.

    De politie zegt nog niet vast te hebben gesteld wat voor motieven achter de moord en zelfmoord zitten. “Het onderzoek loopt nog en een buurtonderzoek moet nog gestart worden. Wij hopen dan meer duidelijkheid te krijgen”, aldus een woordvoerster van de Rotterdamse politie.

    Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook