donderdag 18 december 2014

2 Liquidaties in Twente

In het Twentekanaal bij Markelo is een stoffelijk overschot gevonden. Lorenzo Moreno Raoul Hardy (ook bekend als ‘Lorrie’ of ‘Rasta’) (24) uit Almere bleek het slachtoffer van een criminele afrekening.

Gisteren werd Joey Moes (24) in Enschede van dichtbij neergeschoten.

  Moes bezweek in de avond in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De politie arresteerd in Amsterdam drie verdachten van 27, 28 en 30 jaar.

  Joey Moes werd woensdagavond 17 dec bij het winkelcentrum Twekkelerveld van dichtbij onder vuur genomen. Hij werd vol in zijn gezicht geschoten.

  Hij laat een vriendin en dochtertje Merel, een peuter, achter. Volgens wijkbewoners zou de ruzie te maken hebben met een schuld van 5000 euro die Joey nog had uitstaan.

  De in het kanaal gevonden Lorenzo was verpakt in plastic en gedumpt in het Twentekanaal ter hoogte van de Meenweg bij Markelo. Vermoedelijk is dit gebeurd in de nacht van dinsdag 16 op woensdag 17 december. De politie gaat uit van een afrekening in het criminele milieu.

  Update: Voetbaltrainer David de B. wordt ivm de moord op Lorenzo aangehouden. david de B. was in 1995 betrokken bij een fatale vechtpartij op een voetbalveld, waarbij een dodelijk slachtoffer viel (H. Geerdink uit Hengelo).

  Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

  Uitspraak: 12 jaar in hoger beroep voor doodschieten campinghouder

  Leentje H. (46)is ook in hoger beroep  veroordeeld tot twaalf jaar celstraf voor het doodschieten van campingbaas Fred Nijholt op 17 mei 2012 in Ledeacker. Net als de rechtbank meent het gerechtshof in Den Bosch dat er geen sprake is van moord maar van doodslag.

   Tegen Leentje H. was voor moord vijftien jaar celstraf geëist.

   Fred Nijholt werd in de kantine van zijn eigen camping De Breijenburg doodgeschoten, voor de ogen van zijn vrouw en twee stiefkinderen. Verdachte Leentje H. woonde op de camping en zou al maanden ruzie hebben gehad met de eigenaar. Op de fatale dag in 2012 was er onder meer ruzie over een hond die een kip zou hebben doodgebeten.

   Leentje H. zou dronken zijn geweest toen ze de trekker overhaalde.

   Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

   Wilders vervolgd

   Het Openbaar ministerie heeft aangekondigd Geert Wilders te gaan  vervolgen wegens zijn ‘minder minder minder’ uitspraak.

   Gelukkig mag je in Nederland wel roepen dat homo’s van flatgebouwen afgeworpen moeten worden.

   En straksnatuurlijkweer een advocaat uit zijn ambt gezet

   Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook