donderdag 18 december 2014

2 Liquidaties in Twente

In het Twentekanaal bij Markelo is een stoffelijk overschot gevonden. Lorenzo Moreno Raoul Hardy (ook bekend als ‘Lorrie’ of ‘Rasta’) (24) uit Almere bleek het slachtoffer van een criminele afrekening.

Gisteren werd Joey Moes (24) in Enschede van dichtbij neergeschoten.

  Moes bezweek in de avond in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De politie arresteerd in Amsterdam drie verdachten van 27, 28 en 30 jaar.

  Joey Moes werd woensdagavond 17 dec bij het winkelcentrum Twekkelerveld van dichtbij onder vuur genomen. Hij werd vol in zijn gezicht geschoten.

  Hij laat een vriendin en dochtertje Merel, een peuter, achter. Volgens wijkbewoners zou de ruzie te maken hebben met een schuld van 5000 euro die Joey nog had uitstaan.

  De in het kanaal gevonden Lorenzo was verpakt in plastic en gedumpt in het Twentekanaal ter hoogte van de Meenweg bij Markelo. Vermoedelijk is dit gebeurd in de nacht van dinsdag 16 op woensdag 17 december. De politie gaat uit van een afrekening in het criminele milieu.

  Update: Voetbaltrainer David de B. wordt ivm de moord op Lorenzo aangehouden. david de B. was in 1995 betrokken bij een fatale vechtpartij op een voetbalveld, waarbij een dodelijk slachtoffer viel (H. Geerdink uit Hengelo).

  Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook