donderdag 5 november 2015

Dode vrouw in Hoevelaken

In Hoevelaken is vanavond laat  na een melding in een woning aan de Frans Tromplaan de Russische Victoria Retsjkina (39) dood aangetroffen. Een woordvoerder van de politie bevestigt dat de vrouw een niet-natuurlijke dood gestorven is, maar kan nog geen nadere details geven.

Het betreft een Russische vrouw, alleenstaande moeder van 6 kinderen. Het was een aardige vrouw die het beste voor had met haar kinderen, zeggen buurtbewoners. In Amersfoort werd later 's nachts een auto aangetroffen in de omgeving van het station die van de mogelijke dader is. Zowel de auto als de woning waar de vrouw werd gevonden zijn uitgebreid onderzocht door de technische recherche.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Arrestatie voor moord in 2006

De politie heeft gisteravond Murat K. (39) gearresteerd in verband met de liquidatie van de Tilburger Hakki Yesilkagit (48) in 2006. Murat K., zit al voor een ander vergrijp in de gevangenis en is in zijn cel aangehouden.

Hakki Yesilkagit werd 23 juni 2006 voor zijn huis aan de Mahlerstraat in Tilburg doodgeschoten. Al snel stelde de politie vast dat het om een afrekening in het criminele circuit ging. Er werden 5 verdachten aangehouden maar zaak werd echter niet opgelost.

Op welke manier Murat bij de moord mogelijk was betrokken, is nog onduidelijk.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook