woensdag 7 mei 2014

Vermiste Marokkanen gevonden

De Marokkanen Karim Fourkour (19) en Fouad Bendalla (23) uit Venray die sinds 2006 werden vermist, zijn gevonden in een bos in Arcen.

Dat heeft hoofdofficier van justitie Roger Bos vandaag bekendgemaakt op een persconferentie. Het bos ligt vlakbij het huis van verdachte Lau G., die vastzit voor de moord op de twee mannen. Eergisteren begon de politie te graven in het bos.

Lau G. werd vorige maand samen met Geert G. voor de derde keer aangehouden in verband met de verdwijning. Hij had een celgenoot in geuren en kleuren verteld over de moord op de twee Marokkanen. Hij doodde de slachtoffers nadat hij ze had betrapt op het plunderen van een hennepplantage.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Identiteit dode inRozenburg gezocht

De politie is op zoek naar de identiteit van een dode man, die op 11 april in de Scheurhaven in Rozenburg is gevonden. De man is door een misdrijf om het leven gekomen.

De man heeft waarschijnlijk lange tijd in het water gelegen voordat hij werd gevonden. Het gaat om een blanke man van 1.65 meter lang met een stevig postuur. Hij droeg een grijs vest met capuchon. Ook had de man meerdere tatoeages. De politie houdt er rekening mee dat de man een link met Oost-Europa had.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook