dinsdag 29 augustus 2017

In Rotterdam neergeschoten man was inwoner van hellevoetsluis

De man die gisteravond op een terras in Rotterdam onder vuur werd genomen en overleed, was een inwoner (41) van Hellevoetsluis. De politie heeft inmiddels een team grootschalige opsporing geformeerd om de zaak op te lossen.

Het slachtoffer, volgens omstanders een Turk, zat op het terras van een café aan de Prins Hendrikkade, toen om 22.20 uur een auto stopte met meerdere personen erin.

Ten minste een persoon stapte uit en schoot de man uit Hellevoetsluis neer. Hulpverleners probeerden de man nog te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Hij overleed ter plekke.

Direct na de schoten vluchtte de schutter per auto. De wagen werd later die avond brandend teruggevonden op de Nassauhaven.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode man in woning Rotterdam

De politie heeft vandaag in een huis aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam-Zuid een dode man gevonden. Twee mannen zijn aangehouden en worden nog verhoord.

Agenten gingen naar de woning na een melding over een vechtpartij. De politie gaat uit van een misdrijf. Over de identiteit van het slachtoffer en de verdachten is niets bekendgemaakt

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Man doodgeschoten in Rotterdam

Op de Prins Hendrikkade op het Noordereiland in Rotterdam is gisteravond een man op straat doodgeschoten

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook