zondag 16 augustus 2009

"Verdwijning Germa van den Boom snel opgelost"

Omroep Brabant beweert dat de verdwijning van Germa van den Boom mogelijk op korte termijn wordt opgelost. Dit naar aanleiding van een brief die is ontvangen van iemand die 'spijt' zou hebben.
Als die brief klopt, dan lijkt her er op dat de dader terminaal ziek is en een bekentenis bij een notaris heeft gedeponeerd

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Twee mensen neergestoken in Naarden Bussum

Een man en een zwangere vrouw zijn vanmiddag ernstig gewond geraakt door een steekpartij voor het station Naarden-Bussum. De politie kon een verdachte aanhouden doordat omstanders hem in de kraag hadden gegrepen.

De gewonden zijn overgebracht naar een ziekenhuis. De man verkeert in kritieke toestand. Over de verwondingen van de vrouw en of haar kind in orde is, is nog niets bekend.

De steekpartij had even na vijf uur plaats. Het is onduidelijk of de slachtoffers en de dader elkaar kenden. Ook kon de politie over de toedracht nog niets zeggen.

Update 17 Augustus: Inmiddels houdt de politie rekening met een drama in de relationele sfeer. Inmiddels is de man overleden. De toestand van de vrouw en haar ongeboren kind is stabiel.
Update 4 februari 2010: De dader is Ali D., de ex-man van de gewonde vrouw. De dode man was haar nieuwe echtgenoot/vriend.
Update 22 April 2010: Uitspraak:  Hij krijgt 18 jaar.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

De moord op Leendert en Lisa van der Lei

Begin 2003 was de dubbele moord op het echtpaar Van der Lei één van de oudste zaken die bij het Cold Case Team van de politie Groningen op de plank lagen en dus werd het tijd eens opnieuw naar die zaak te gaan kijken.

Lees verder op Waarheidsvinder

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Man opgepakt wegens dood echtgenote

De politie heeft vandaag een man (58) aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van zijn vrouw (46). Haar lichaam werd gisteren gevonden in de woning van het stel aan de Liendenhof in Amsterdam-Zuidoost.

De man werd rond het middaguur gearresteerd in een landelijk gebied in de gemeente Beverwijk. Een voorbijganger had de man daar gezien terwijl hij zichzelf in zijn auto probeerde om te brengen. Hij moest naar het ziekenhuis worden overgebracht.

Maandag vindt sectie plaats op het stoffelijk overschot van de vrouw. Die moet uitwijzen wat de precieze doodsoorzaak is.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook