vrijdag 22 juni 2012

Vrouw bij school doodgestoken

Jeffrey Carel Kroes Een vrouw (30) uit Rotterdam is vanmiddag rond 15.00 uur overleden na een steekpartij in de Rotterdamse Josephstraat. Een andere Rotterdamse (29) liep ook steekwonden op. Zij is echter niet levensgevaarlijk gewond. De vrouwen werden neergestoken door een Jeffrey Carel Kroes (42) (foto), de ex- van de 29-jarige vrouw. Reanimatie van het slachtoffer mocht niet baten.

Er zou tussen de de gewonde vrouw en Jeffrey Carel Kroes op de Rotterdamse West-Kruiskade een ruzie zijn ontstaan die zich verplaatste naar de nabijgelegen Josephstraat. Daar ontstond een vechtpartij. De vrouwen zijn uiteindelijk neergestoken in de hal van de school.  De gewonde is de ex-partner van Jeffrey Carel Kroes.. De dode vrouw probeerde haar vriendin tegen Jeffrey Carel Kroes te beschermen. Zij is de moeder van één van de leerlingen op school. Jeffrey Carel Kroes is na zijn daad gevlucht.

Ook is een jongen (16) uit Rotterdam na het incident aangehouden omdat hij de hulpdiensten belemmerde en het aanwezige publiek tegen de politie probeerde op te zetten. Tijdens zijn arrestatie werden agenten door aanwezigen bekogeld met aanstekers en andere zaken.

Update 7 november 2012:
Tijdens een regiezitting betoogde advocaat Louis de Leon dat de vrouw 'in een briefopener gelopen' zou zijn/

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode man in Boxtel

In een huis aan de Charpentierstraat in Boxtel is vanmorgen Jos van Erp (48) dood gevonden. De politie werd gealarmeerd door een vrouw (41) uit Tilburg die zei dat er iets ergs was gebeurd. Op basis van de aangetroffen sporen gaat de politie uit van een misdrijf. De vrouw is in verwarde toestand bij buurtbewoners aangehouden.

Op de bovenverdieping vond de politie een hennepkwekerij met ongeveer 100 planten

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook