zondag 25 januari 2015

Passageverdachte neergeschoten in Panama

SjaakB In een restaurant in Panama is de Nederlander Sjaak B. (44) geliquideerd. Hij werd door een nog onbekende schutter in het hoofd geschoten. Sjaak B. is een van de verdachten in het liquidatieproces Passage. 

  B. leverde volgens het Openbaar Ministerie de wapens waarmee verschillende liquidaties in de Amsterdamse onderwereld zouden zijn gepleegd. De rechtbank veroordeelde hem tot 3,5 jaar cel wegens wapenhandel.

  De schietpartij vond zaterdagmiddag plaats. Het slachtoffer werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, waar hij volgens de politie is overleden.(Note: mogelijk zou hij nog in coma liggen)

  De schutter en zijn helper sloegen op de vlucht en worden nog gezocht.

  Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

  Dode en 3 gewonden in Almelo

  Door een steekpartij bij een woning in Almelo is gisteren een persoon overleden en raakten drie anderen gewond. De politie meldt dat zaterdag even voor 3.00 uur een melding binnenkwam van de steekpartij aan de Sluitersveldsingel. Er zijn vier personen aangehouden

  Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

  Politie schiet stekende man dood in Groningen

  De politie heeftvandaag in Groningen een man doodgeschoten die in de buurt van het Groninger Museum met messen liep te zwaaien en mensen probeerde aan te vallen.

  Agenten losten eerst een waarschuwingsschot toen zij de man zagen. Toen dat geen effect bleek te hebben, werd er gericht op hem geschoten.Daardoor kwam de man in het water terecht. Toen de politie hem eruit wilde halen, bleek hij te zijn overleden.

  De schietpartij vond plaats op de Ubbo Emmiussingel. De man heeft volgens de eerste berichten meerdere mensen verwond, maar dat is nog niet bevestigd door de politie.

  De omgeving rond het museum is door de politie afgezet. Over het motief van de man is nog niets bekend.

  Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook