zondag 3 juni 2012

Derde arrestatie voor dood Marigret Fullinck

De politie heeft vanochtend vroeg een derde verdachte aangehouden die mogelijk iets te maken heeft met de dood van Marigret Fullinck (20). Het gaat om een man (21) die in Rotterdam werd opgepakt.

Het stoffelijk overschot van Marigret werd in maart in het water van De Vliet in Rijswijk gevonden, tijdens opnames van een tv-programma voor de regionale omroep. Marigret Fullinck was sinds 20 februari vermist. Na sectie bleek dat ze door geweld om het leven was gekomen.

De politie loofde een beloning van 10.000 euro uit aan degene die de gouden tip kon geven in deze lugubere zaak. De drie aanhoudingen zijn niet het gevolg van die gouden tip, zo liet de politie zondag weten. (Nee dan hoeven ze niet uit te betalen)

29 Mei 2012
Het levenloze lichaam van Marigret werd donderdag 22 maart dit jaar aangetroffen door een cameraploeg van het televisieprogramma Team West in het water 'De Vliet' aan het Jaagpad in Rijswijk. De vrouw werd sinds 20 ...
22 Mrt 2012
Marigret was een kleindochter van Rufus Garcia, een bekende promotor in de Dominicaanse republiek. ... La joven asesinada es Marigret Fullinck de Rotterdam, de 20 años, quien estaba desaparecida hacía varios días.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Man doodgereden in Hulst | dader gevlucht

Een automobilist is doorgereden na een dodelijke aanrijding met een fietser (46) in Hulst. Het ongeluk gebeurde in de afgelopen nacht op de Tolweg in de Zeeuwse plaats. Een tweede fietser belandde door de aanrijding met onbekend letsel in het ziekenhuis. Hij was na het ongeval wel aanspreekbaar.

Het dodelijke slachtoffer is een man uit Stekenen in België. Hij overleed ter plaatse.

De politie is op zoek naar een Alfa Romeo in de kleur donker blauw metallic, bouwjaar 2005-2006. De auto verloor een buitenspiegel bij het ongeluk. Zeker één van de ruiten van het voertuig is vernield.

De politie vraagt getuigen van het ongeluk zich te melden. Ook spreekt zij graag met mensen die weten waar de auto vandaan komt.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Ontploffing in Enschede

Een woning in Enschede is afgelopen nacht getroffen door een explosie. Glas en de voordeur van het huis aan De Kiepe lagen buiten. Niemand is gewond geraakt.

Uit onderzoek bleek dat in de woning iets was ontploft. Uit veiligheidsoverwegingen kwam de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) poolshoogte nemen. Die gaf na korte tijd het sein veilig, waarna rechercheurs met sporenonderzoek kon beginnen.

Omstanders meldden dat er een bom bij de woning naar binnen was gegooid. Dat bericht kon de politie niet bevestigen.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook