zondag 3 juni 2012

Derde arrestatie voor dood Marigret Fullinck

De politie heeft vanochtend vroeg een derde verdachte aangehouden die mogelijk iets te maken heeft met de dood van Marigret Fullinck (20). Het gaat om een man (21) die in Rotterdam werd opgepakt.

Het stoffelijk overschot van Marigret werd in maart in het water van De Vliet in Rijswijk gevonden, tijdens opnames van een tv-programma voor de regionale omroep. Marigret Fullinck was sinds 20 februari vermist. Na sectie bleek dat ze door geweld om het leven was gekomen.

De politie loofde een beloning van 10.000 euro uit aan degene die de gouden tip kon geven in deze lugubere zaak. De drie aanhoudingen zijn niet het gevolg van die gouden tip, zo liet de politie zondag weten. (Nee dan hoeven ze niet uit te betalen)

29 Mei 2012
Het levenloze lichaam van Marigret werd donderdag 22 maart dit jaar aangetroffen door een cameraploeg van het televisieprogramma Team West in het water 'De Vliet' aan het Jaagpad in Rijswijk. De vrouw werd sinds 20 ...
22 Mrt 2012
Marigret was een kleindochter van Rufus Garcia, een bekende promotor in de Dominicaanse republiek. ... La joven asesinada es Marigret Fullinck de Rotterdam, de 20 años, quien estaba desaparecida hacía varios días.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook