zaterdag 27 september 2014

Man in Eindhoven mishandeld

Een man (24) en een vrouw (19) uit Eindhoven zijn opgepakt omdat ze er van verdacht worden dat ze een man (50) uit Eindhoven met zwaar hoofdletsel het ziekenhuis in hebben geslagen.

Surveillerende agenten zagen gisternacht op de Grote Berg een bewusteloze man liggen, met daaromheen een groepje mensen dat ruzie stond te maken.

Volgens verklaringen zou het slachtoffer met helmen op zijn hoofd geslagen zijn door twee mensen op een bromfiets, zo liet de politie zaterdag weten. De twee stonden nog bij het groepje en zijn aangehouden.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Vrouw overlijdt in politiecel in Roermond

In Roermond is gisteravond een vrouw overleden in een cel van het politiebureau.

De politie verwees voor een toelichting naar het Openbaar Ministerie, maar de woordvoerder van het OM in Limburg gaf iets na tienen niet thuis.

De rijksrecherche stelt een onderzoek in. Over de doodsoorzaak is nog niets bekend.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Man neergestoken in Amsterdam

Gisteravond even voor 22.00 uur is in de Juliana van Stolbergstraat in Amsterdam een nog onbekende man neergestoken.

De politie spreekt van een conflict in relationele sfeer. Een vrouwelijke verdachte is aangehouden. Volgens omstanders werd de man in zijn zij gestoken.

Een traumateam kwam ter plaatse, waarna de man met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. Het letsel van het slachtoffer is onbekend. De recherche is ter plaatse om sporenonderzoek te verrichten.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode in Enschede

Een man van 25 is afgelopen nacht om het leven gekomen in Enschede. De politie gaat uit van een misdrijf en zoekt uit wat er precies is gebeurd.

Het slachtoffer werd gevonden in de Fazantstraat, meldde de politie.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Man doodgeschoten in Amsterdam

In uitgaansgelegenheid The Sand aan de Mekongweg in Amsterdam is afgelopen nacht rond 4.15 uur een man doodgeschoten. Iemand opende het vuur en wist daarna te ontkomen. De aanleiding voor de schietpartij en de identiteit van het slachtoffer zijn nog onbekend. Tijdens het feest Afro Dance XXL waren daar op dat moment zo'n tweeduizend bezoekers. Er vielen verder geen slachtoffers.

Van de dader ontbreekt nog ieder spoor.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook