zaterdag 4 juni 2011

Man doodgeschoten in Maastricht

Op een kamp aan de Veldwezeltstraat in Maastricht is vanavond rond kwart over 11 Artur Jaron (30), doodgeschoten. Rond die tijd drongen een aantal personen het chalet van de man binnen en schoot hem neer.

De daders maakten zich vervolgens uit de voeten en zijn voortvluchtig. In de woning was ook de echtgenote van het slachtoffer aanwezig. Zij bleef ongedeerd. De woordvoerder van de politie kon nog niets over de achtergrond van de schietpartij zeggen. Het kampje bestaat uit zes chalets aan een doorlopende straat.

Update 18-6-2011:
De politie heeft vanochtend Arthur's echtgenote Martha ter L. (32) uit Maastricht opgepakt op verdenking van de moord op Arthur.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Man overlijdt tijdens ruzie in Oss | vrouw aangehouden

Een man uit Oud-Heusden (54) overlijdt rond half 9 's avonds in een woning in de Duivenstraat in Oss tijdens een ruzie met zijn vriendin (52). Het is nog niet duidelijk of het om een misdrijf gaat. Er waren 4 getuigen van de ruzie, onder wie de 2 kinderen van de vrouw.

Update 5-6-2011: De vrouw is gearresteerd. Later wordt ook een man (25) uit Apeldoorn gearresteerd. Deze man is de vriend van een van de dochters van de eerder gearresteerde vrouw.
Update 9-602011: De gearersteerden zijn ninmiddels weer vrijgelaten. De man overleed na een ruzie. Uit sectie is volgens de politie gebleken dat zijn dood waarschijnlijk een medische oorzaak heeft die hem door een “ongelukkige samenloop van omstandigheden juist op dat moment” fataal werd.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Nederlander gerarresteerd in Peru wegens drugssmokkel

De politie van Peru heeft op het vliegveld van de hoofdstad Lima een Nederlander aangehouden die wordt verdacht van het smokkelen van cocaïne. De man werd aangehouden met enkele kilo's cocaïne die in zijn bagage waren verborgen. Hij wilde naar Madrid reizen.

Naast de Nederlander zijn een Griekse vrouw en een Bulgaar en een Portugees met cocaïne aangehouden op het vliegveld van Lima. Ook drie Peruanen zijn opgepakt op verdenking van een poging tot drugssmokkel.

Op 24 februari werden ook al 2 Nederlanders (40 46) in Lima aangehouden voor smokkel van 144 kg cocaine. Er zitten nu ca 100 Nederlanders vast in Peru wegens drugssmokkel.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook