donderdag 12 februari 2015

Moordverdachte vrijgelaten

Een man (45) uit Tilburg die sinds nieuwjaarsdag vastzat vanwege de dood van een Tilburgse (42), is vandaag vrijgelaten omdat er nog steeds geen duidelijke doodsoorzaak is gevonden. Het Openbaar Ministerie in Breda heeft dat bekendgemaakt. De man blijft verdachte, aldus een woordvoerster.

De vrouw werd op 1 januari dood gevonden in haar huis aan de Vogezenlaan in Tilburg. De verdachte man werd dezelfde dag aangehouden. Hij werd beschuldigd van moord danwel doodslag. Over de relatie tussen de man en de vrouw doet het OM geen mededelingen.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Lichaam vermiste vrouw gevonden in Ruinen

In het bos tussen Ruinen en Pesse is een lichaam gevonden. De politie vermoedt dat het gaat om Yasmeen Dad (25) uit Rotterdam. 

De politie heeft de echtgenoot (26) van Yasmeen Dad aangehouden.

De vrouw werd op 26 januari door haar echtgenoot als vermist opgegeven. Rechercheonderzoek leidde naar Ruinen waar sinds gisteren is gezocht.

De politie gaat uit van een misdrijf. Volgens een woordvoerder was er geen reden voor de vrouw om uit zichzelf te verdwijnen. Yasmeen Dad was moeder van twee jonge kinderen.

Gisteravond begon de politie bij Ruinen met zoeken. Kort daarna is in Rotterdam haar echtgenoot opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij haar dood. Hij zou op de avond van haar verdwijning met ijn taxi 2x naar Ruinen te zijn gereden

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Man vervolgd voor moord op oom

De man (22) uit Rosmalen die 9 februari werd aangehouden voor het doodschieten van zijn oom Martie Heesbeen (49) wordt beschuldigd van moord. De verdachte zit nog zeker twee weken vast, bepaalde de rechter-commissaris.

Martie Heesbeen werd in december doodgeschoten tijdens het uitlaten van zijn hond in de buurt van zijn huis in Rosmalen. Ook de hond werd doodgeschoten.

Over het motief voor de schietpartij is nog niets bekend.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook