zondag 22 juni 2014

Wandelaar vindt botten

Een wandelaar heeft zaterdagavond botten gevonden in een akker bij het Limburgse dorp Gronsveld. In het gebied wordt al meer dan 20 jaar gezocht naar de verdwenen studente Tanja Groen.

De politie heeft alle beenderen opgegraven. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) gaat onderzoeken hoe oud de botten zijn. Het gaat waarschijnlijk om het been van een mens.

De destijds 18-jarige studente Groen verdween in 1993 toen ze na een feestje terug fietste naar Gronsveld, waar ze een kamer had. Verschillende zoekacties bleven zonder resultaat.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Lichaam in uitgebrande auto

De hulpdiensten hebben vanmorgen vroeg in een uitgebrande auto bij Sint-Michielsgestel (Noord-Brabant) het dode  lichaam aangetroffen van Yvon Pfaff (49) uit Ochten.

De politie meldde dat er rekening wordt gehouden met een misdrijf.

Het lichaam werd ontdekt nadat de brandweer het brandende voertuig had geblust. Een team van 20 rechercheurs onderzoekt de zaak. Het team probeert onder meer de identiteit van de dode te achterhalen.

De brandende auto werd in de vroege ochtend ontdekt op de Pettelaar, net buiten de bebouwde kom. “Het is een vrij rustig gebied", zei de woordvoerster.

Op 25 September 2014 worden twee verdachten gearresteerd

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook