maandag 25 januari 2010

De Vries heeft megalomane trekjes

John vd heuvel-telegraafMisdaadverslaggever John van den Heuvel heeft met grote verbazing de aanval van Peter R. de Vries op Geert Wilders en diens advocaat Bram Moszkowicz gevolgd.

'Vooral De Vries’ optreden bij Pauw en Witteman was bijna angstaanjagend. Met een van woede verwrongen gezicht fulmineerde hij tegen de politicus en schilderde hem onder andere af als een levensgevaarlijke volksmenner', schrijft van den Heuvel vandaag in zijn column in De Telegraaf.

De Vries was door Pauw en Witteman uitgenodigd naar aanleiding van een stuk waarin de misdaadverslaggever de PVV-leider gevaarlijk en ronduit kwaadaardig noemde. 'Een demagoog met de potentie van een volksmenner. Iemand die een begrip als de ‘kopvodden-tax’ lanceert deugt niet', tierde De Vries op zijn website.

John van den Heuvel had het ook gelezen. 'Waar bemoeit De Vries zich eigenlijk mee, vraag ik me af. De misdaadverslaggever begint de laatste tijd wat nare, megalomane trekjes te krijgen'.

Van den Heuvel heeft 100% gelijk.

De Vries heeft het erover dat mensen worden bedreigd en misschien moeten onderduiken vanwege hun mening over Wilders. Nou, wie worden er dan fysiek bedreigd? Staan er al bruinhemden voor de deur? want zo doet Peter het wel overkomen. Daarintegen worden er wel buurten onleefbaar gemaakt, moeten er mensen verhuizen vanwege persterijen e.d,hulpverleners worden lastiggevallen, en tot nog toe is het Wilders die beschermd moet worden.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook