zaterdag 16 april 2005

Agent schiet vrouw en kinderen dood in Hilersum

De Hilversumse KLPD-er Frans Nijhoff (46) heeft met zijn dienstwapen zijn vrouw en drie jonge kinderen doodgeschoten en vervolgens zichzelf doodgeschoten.
Het gebeurde aan de Hilvertsweg te Hilversum, waar zijn broer een Fiatgarage heeft. Er vielen vijf doden waaronder de agent zelf. Omwonenden zeggen dat de agent al enige tijd ernstige huwelijksproblemen had.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Hoofdagent in Hilversum Schiet gezin en zichzelf dood

Een 46-jarige politieagent uit Hilversum schoot in de afgelopen nacht zijn vrouw en drie kinderen dood, waarna hij de hand aan zichzelf sloeg.

Over het motief van de man is niets bekend. Het gezin stond bij omwonenden niet bekend als 'probleemgezin.' Wel zou het echtpaar huwelijksproblemen hebben.

De man werkte als hoofdagent bij de verkeersdienst van het Korps Landelijke Politiediensten, en maakte voor de schietpartij gebruik van zijn dienstwapen.

De lichamen van het gezin lagen al tussen de 12 en 24 uur in het huis, en werden zaterdagmiddag rond half één gevonden door een familielid. Alle lichamen lagen in bed.

De drie kinderen zijn jongetjes van 3, 6 en 8 jaar. Ze zaten op de Montessorischool-Zuid in Hilversum.

De politie is een uitgebreid onderzoek begonnen. Burgemeester Ernst Bakker heeft zijn medeleven met de nabestaanden betuigd

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook