vrijdag 30 januari 2009

Vermiste vrouw gevonden in septic tank bij haar huis

Rose Fairos Ahmad SulaimanDe stoffelijke resten van de Maleise Rose Fairos Ahmad Sulaiman (37) uit kampung temong hilir enggor in Perak in Maleisië zijn gevonden in de septic tank van het huis in Ranong Thailand waar zij tot haar vermissing op 7 november 2007 met haar man, de Nederlander Lambertus Den Dulk (bijgenaamd Mohd Lufti Abdullah)  en haar zoontje Sebastiaan had gewoond.

De man had gezegd dat zijn vrouw met hun zoon teruggegaan was naar Maleisië, maar daar was zij niet aangekomen, ook hoorden haar ouders hun kleinzoon Sebastiaan nog gewoon op de achtergrond. Rose was inderdaad van plan naar Maleisië terug te keren en zou tegen haar ouders gezegd hebben dat als zij niet zou komen, de politie gewaarschuwd zou moeten worden. Haar man Lambertus zou haar –volgends de ouders-  hebben geslagen.

Rose en  Lambertus trouwden in 2004 in Thailand. Fairos is buried in her home town, next to her grandfather.

Update 3 februari 2009: Lambertus Den Dulk bleek enige tijd verdwenen en ook voor het leven van hun zoon Sebastiaan werd gevreesd, totdat Den Dulk en zijn zoon in Februari 2009 gevonden werden in Benthuizen, Nederland. Hij bleek een week na de verdwijning van Fairos teruggekeerd te zijn naar Nederland.

Update 8 April 2012: Tot nu toe heeft de politie weinig interesse in de zaak getoond. Vanavond was de zaak onderwerp van een uitzending van Peter de Vries

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

0 comments: