woensdag 16 december 2009

Meisje (13) ontvoerd en verkracht in Huijbergen

Een meisje (13) uit Huijbergen (gem. Woensdrecht) is vanochtend ontvoerd en verkracht door een nog onbekende man. Het meisje, dat op weg naar het Schelde College in Bergen op Zoom was, fietste rond 7.30 uur op de Moerkantsebaan in het Huijbergse buitengebied toen de man haar overmeesterde. Zij werd daarbij flink mishandeld.

De man gooide haar in de kofferbak van zijn auto en reed weg. Zij slaagde erin vanuit de kofferbak met haar mobieltje 112 te bellen maar de man kreeg dat door en vernielde haar mobieltje voor ze iets zinnigs kon zeggen. Vervolgens nam hij haar mee naar huis, bond haar vast aan de verwarming en verkrachtte haar meerdere malen. Daarna liet hij haar -ongeveer twee uur na de ontvoering- weer vrij in de buurt van het waterzuiveringstation in Rilland. Hij gaf haar nog enkele rake klappen, waarna het meisje van de dijkweg de sloot inrolde en voor dood achter bleef.

Ze heeft vervolgens bij het eerste het beste huis de politie gebeld.

Update 9 februari 2010: De politie heeft P. van E. (23) uit Ossendrecht gearresteerd. In het politieonderzoek kwam de man als verdachte in beeld. De verklaring van het slachtoffer speelde daarbij een belangrijke rol. Bij een huiszoeking in zijn woning vond de politie sporen, die hem in verband brengen met de ontvoering en verkrachting van het dertienjarig meisje. Forensische speurders deden nog aanvullend onderzoek in zijn woning. De politie verspreidt geen verdere info over de aangetroffen sporen. Het slachtoffer en haar familie zijn ingelicht over de arrestatie.Het DNA van de man kwam niet voor in de DNA databank. (Van nu af aan waarschijnlijk wél.)

Update 17 augustus 2010: De man staat voor de rechter, er is 8 jaar en tbs geëist.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook