dinsdag 31 augustus 2010

Man in de cel wegens levensgevaarlijk brulshirt

Het gebruik van het 'wapen' wordt hier getoond
Een man uit de Rotterdamse wijk Hillesluis heeft bijna twee dagen in een politiecel moeten doorbrengen wegens het afgeven van een brulshirt op het stadhuis. Niks gevaarlijks, geen bom, geen poederbrief en geen kogelbrief, maar gewoon zo'n Blokker shirt

Hoe kwam hij tot deze schelmenstreek: De Pakistaanse buren van de man veroorzaken veel overlast en bedreigen hem zelfs met de dood. Alle instanties alsmede wethouder Hamit Karakus (PvdA) negeren zijn klachten en dus bracht de Rotterdammer een brulshirt met de tekst 'Geen jihad in een 010-straat' op het stadhuis. Een zinloze ludieke actie en toch zeker geen serieuze bedreiging. Desondanks stonden er binnen twee uur agenten op de stoep die hem zonder pardon in de cel smeten want zo'n shirt met een briefje, dat moest wel een bom zijn. Het gemeentehuis reageert als volgt. "De man was bekend op het stadhuis omdat hij al meerdere keren contact had gezocht met de wethouder, daarom vonden ze zijn actie verdacht." Tja om over zijn buren te klagen, maar ja als wethouder heb je natuurlijk alleen maar last van al die burgers, dus wordt je daar voor in de cel gesmeten. Zonder aanklacht of verdere vervolging. En zonder excuses van Karakus, die via zijn woordvoerder laat weten dat hij niet wil reageren op deze kwestie.

Op zijn website staat het volgende over ex-agent Karakus: 'lastige Polen wijst hij de deur'. Misschien dat hij daar aan toe kan voegen 'en hulpzoekende burgers gooit hij in de cel. En hoe zit het nu met deze grote woorden van Karakus: "Karakus verklaart aso's oorlog"

Afijn, weer een PVV stemmer er bij.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook