maandag 22 november 2010

Lijk in uitgebrande auto

Langs de Prins Hendriklaan in Esbeek (gemeente Tilburg) op het landgoed "De Utrecht" is vanmiddag een uitgebrande auto aangetroffen met daarin het stoffelijk overschot van een man..

De politie weet nog niet wanneer de auto in brand heeft gestaan en of het slachtoffer door het vuur is overleden.

Update 26 november 2010: Het betreft Lesley Tunk (42) uit Eindhoven. Hij is doodgeschoten.
Opmerkelijk is dat Lesley Tunk de bewoner is van het huis in de Hendrik Staetslaan waar 30 januari 2009 de Schiedammer Adi Nahr (20) werd doodgeschoten. Tunk was toen niet thuis.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Gezochte verdachte zit al in cel

Een politiemacht in Rotterdam stond vandaag aan de deur bij acteur Mahjoub Benmoussa (foto), op zoek naar zijn zoon die echter al een half jaar in de gevangenis blijkt te zitten vanwege een vechtpartij.

'Ik zei nog dat ze dat moesten weten, omdat ze hem zelf hebben opgepakt. Ze hebben toch computers waarmee je dat soort dingen kunt opzoeken?', aldus Benmoussa.

De politie geeft toe dat er een fout is gemaakt. 'In de voorfase is er wat miscommunicatie geweest. We zoeken uit hoe dat kan. Dit had nooit mogen gebeuren.'

Benmoussa is acteur, dichter, verhalenverteller en schrijver en is o.a. bekend van de TV serie "Shouf Shouf" en "Dunya en Desie". Hij is ook voorzitter van het Platform Buitenlanders Rijnmond (PBR)

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Dode vrouw gevonden in Arnhem

In de tippelzone aan de Badhuisstraat in Arnhem is het lichaam van Ida Sjamsudin (51) gevonden. De politie gaat uit van een misdrijf.

Een voorbijganger waarschuwde even na achten vanmorgen de politie met de mededeling dat er een dode vrouw lag op een parkeerplaats aan de Badhuisstraat.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook