maandag 13 juni 2011

Prostituee doodgeschoten in sexclub in Doetinchem | Twee verdachten gearresteerd

In seksclub Escape Eroscentrum aan de Roerstraat 17A in Doetinchem is vanavond de daar werkzame Duitse prostituee  Kim (21) doodgeschoten.

De schutter is voortvluchtig. De politie kan niet zeggen of de dader al dan niet alleen handelde. Ook over het motief is niets bekend. De politie kreeg rond 19.15 uur een melding over het schietpartij.

Rond 20.30 uur heeft de politie in Arnhem een man (49) en een vrouw (51) gearresteerd in verband met het schietincident. De politie kon niet zeggen of het om de dader(s) gaat.

Update 14-6-2011:
Mark J. uit Arnhem wordt verdacht van het doodschieten van de prostituee. Na het drama in seksclub Escape Eroscentrum in Doetinchem sloeg de dader op de vlucht. De politie kreeg informatie over de Arnhemmer en korte tijd later werd hij in zijn auto in de buurt van Arnhem aangehouden. In de auto zat ook een vrouw. Ook zij werd aangehouden. De politie onderzoekt nog wat haar rol was.
Bij de aanhouding van het duo werd een vuurwapen aangetroffen. Uit onderzoek staat vast dat met dit wapen ook het fatale schot is gelost. Over het motief is nog niets bekend.

Update 15-6-2011:
De gearresteerde vrouw is weer vrijgelaten.

Update 08-2-2011:
Tegen Mark J. wordt 15 jaar geëist. Mark J. was verliefd op de Duitse Kim en overlaadde haar met cadeaus maar klaarblijkelijk verbrak zij het contact. Mark J. zei voor haar ogen zelfmoord te hebben willen plegen maar hij werd boos en heeft toen Kim doodgeschoten.

Update 21 februari 2011:
Mark J is veroordeeld tot 15 jaar

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook