zaterdag 31 december 2011

Vrouw doodgestoken in Den Bosch

Yemna Haddachi (52) is overleden na een steekpartij aan de Zirkoon in Den Bosch. Haar zus (38) raakte zwaargewond. Beiden neergestoken door Ali H. (58), de echtgenoot van Yemna. De man raakte ook ernstig gewond. Hij stak nadat hij de twee vrouwen had neergestoken het mes in zijn eigen buik. Voor een deel had de steekpartij buiten voor het huis plaats. Een van de vrouwen sloeg bij de buren een raam in om daar naar binnen te kunnen vluchten.

Alle drie werden in slechte toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar de vrouw later overleed. De andere twee zijn stabiel.
De man zou psychische problemen hebben gehad maar was recentelijk gezond verklaard, dit overigens tot groot onbegrip van zijn Yemna's broer Abdel Haddachi (35) en de buren die vonden dat ook voor de steekpartij duidelijk was dat Ali hulp nodig had. Abdel Haddachi: "Mijn zwager was een totaal ander mens geworden en leek wel bezeten door het een of ander. Er viel helemaal niet meer met hem te praten. Ali riep dat hij iemand ging vermoorden en heeft een van mijn zussen zelfs een klap gegeven. We wisten dus dat er iets ging gebeuren.”

Mohammed (27) en Ouisef (23), de twee zonen van het slachtoffer zitten vast in een drugszaak (cocaine) en krijgen vooralsnog geen verlof voor de rouwperiode. De familie vindt dat onbegrijpelijk en liet dat blijken aan de politie die maandagmiddag buurtonderzoek deed. Zij krijgen ook geen verlof de begrafenis in Marokko bij te wonen wegens vluchtgevaar.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook