zaterdag 3 december 2011

Vermiste man dood gevonden

Omstreeks kwart over 11 vanavond uur is in een woning aan de Luxemburgstraat het stoffelijk overschot van een man (36) uit Den Haag gevonden. Hij bleek door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. De man stond te boek als vermist.

Bij de politie kwam vrijdag 2 december om 22.30 uur een melding binnen van een getuige, die had gezien dat onbekende mannen in de omgeving van de Capadosestraat rondreden in de auto van een vermiste persoon. De politie trof zag de auto, met daarin vier mannen, even later rijden in de omgeving van de Jan Vosstraat. Bij het zien van de agenten verlieten enkele inzittenden het voertuig en gingen zij er rennend vandoor. Nadat een agent een waarschuwingsschot had gelost, werden drie Hagenaars van 24, 25 en 28 jaar en een 27-jarige man uit Engeland aangehouden.

Uit recherche-onderzoek bleek dat de vermiste eigenaar van het voertuig zich mogelijk in een woning aan de Luxemburgstraat bevond. Vandaagom 23.15 uur werd de woning door de politie betreden en troffen agenten er de eigenaar van het voertuig aan.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook