donderdag 10 mei 2012

Nederlandse toeriste aangerand in ziekenhuis New Delhi

Een Nederlandse toeriste (24) is aangerand in een academisch ziekenhuis in de Indiase hoofdstad New Delhi. Dushyant, uit Paharganj, een student van de plaatselijke universiteit deed zich voor als arts en belaagde haar. De vrouw riep om hulp, waarna verpleegsters haar ontzetten. De aanrander is opgepakt.

    De vrouw verbleef in een hotel in Paharganj, een wijk in New Delhi. Toen ze zich maandagochtend niet lekker voelde, ging ze rond 4.30 naar het Lady Hardinge Hospital (Volgens sommige bronnen was het echter Sucheta Kriplani Hospital en op zondagmiddag). Daar zag Dushyant haar. “Hij deed alsof hij een dokter van het ziekenhuis was en begon haar aan te randen. Toen het slachtoffer zich verzette, probeerde hij haar te kalmeren en verzekerde hij dat hij alleen zijn 'plicht' deed'', zei een politiefunctionaris tegen de Asian Age. Hij zou haar echter ook geslagen hebben. Dushyant, die dronken geweest zou zijn, werd in zijn huis gearresteerd en aangeklaagd onder sectie 354 van de Indiase strafwet: gebruik van geweld bij poging tot aanranding (“assault with the intent to outrage her modesty”)

    Dushyant is inmiddels weer vrij op borgtocht. Hij wordt volgens de Deccan Herald verdacht van meerdere soortgelijke aanrandingen.

    Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook