woensdag 31 december 2014

Liquidatie in Valkenswaard

Aan de Vest in Valkenswaard is het levenloze lichaam van Mahmut Karaman, eigenaar van De Vest Carcleaning & Carcenter ​aangetroffen. Karaman lag in het pand en is vanmorgen tussen 5.00 en 5.30 uur gevonden door 2 vrienden. Op de Facebookpagina van het bedrijf wordt dit bevestigd. Mahmut Karaman was de avond tevoren niet thuisgekomen.

In een raam van het bedrijfspand zijn vier ronde gaten zichtbaar. Deze gaten zouden kunnen duiden op kogelgaten.

De politie zegt dat er sprake is van een ernstig misdrijf. Het team Forensisch Technische Opsporing (FTO) is bezig met sporenonderzoek en ook wordt er onderzoek gedaan naar de camerabeelden. Het onderzoek zal tot in de loop van de middag duren.

Het pand van De Vest Carcleaning & Carcenter ligt aan een hofje van het grotere bedrijventerrein in Valkenswaard aan de achterzijde van de Karwei bouwmarkt. Volgens buurtbewoners is het in het betreffende pand een komen en gaan van huurders. In het verleden zou er al een hennepkwekerij door de politie zijn opgerold.

Getuigen hebben rond 5.00 uur in de ochtend twee auto’s het binnenterrein met snelheid te hebben zien oprijden. Een auto reed volgens de buurtbewoner vervolgens langzaam weg. Enige tijd later kwam een ambulance en politie

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook