donderdag 25 september 2014

Verdachten gepakt voor lijk in uitgebrande auto

De politie heeft inmiddels drie mensen aangehouden voor de dood van Yvon Pfaff (49) uit Ochten.

Zijn stoffelijk overschot werd eind juni van dit jaar aangetroffen in een uitgebrande auto in de buurt van het Brabantse Sint-Michielsgestel. De politie ging direct uit van een misdrijf.

Alledrie de verdachten werden dinsdag al aangehouden. Het gaat om een 40-jarige man uit Den Bosch, een 37-jarige man uit Druten en een 33-jarige man uit Maurik. De Bosschenaar werd op verzoek van de Nederlandse politie in Italië, waar hij verbleef, opgepakt.

Pfaff was al dood voordat de auto ontbrandde. Mogelijk is zijn dood een liquidatie.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

Verdachten verdwijning Belg blijven vastzitten

Twee mannen uit Nederland die deze maand werden aangehouden voor de verdwijning van de Belg Jelle Leemans (27) blijven vastzitten. Het voorarrest van de hoofdverdachte (42) uit Rijsbergen werd donderdag met 3 maanden verlengd tot de eerste openbare zitting in zijn strafzaak. Een medeverdachte (31) uit Roosendaal zit nog zeker een maand vast, bepaalde de rechtbank in Breda.

Jelle Leemans verdween op 21 november 2013 na een afspraak in Roosendaal met de hoofdverdachte over een drugsdeal. De politie vreest dat hij slachtoffer is geworden van een misdrijf en niet meer leeft.

De verdachten worden onder andere beschuldigd van moord.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook