zaterdag 25 oktober 2008

Malika K. mogelijk uitgeleverd? Daar gaan we weer

English translation
Alle artikelen over Malika
Volgens Nieuwe Revu wordt Malika Karoum mogelijk uitgeleverd door Dubai. Ook hier duikt als reden weer op haar vermeende witwas en Mafia praktijken terwijl het vooralsnog alleen maar lijkt te zijn ontsproten aan de fantasie van Kid hunter Jaques Smits en Malika's ex-man Mohammed Boulnouar.

De enige interesse die justitie in Malika Karoum heeft is in verband met een voogdijzaak tussen Malika en haar ex-man.
Deze ex-man zou afgelopen maandag opnieuw zijn bedreigd door een onbekende persoon die een pistool met geluiddemper trok. Hij kon nog net vluchten naar snackbar Samar aan de Amsterdamse Bos en Lommerweg. Daar hebben ze hem inderdaad gillend naar binnen zien komen, maar zijn belager is niet gezien. De politie is op zoek naar getuigen. Vermoedelijk is er niet geschoten. Ik zou er zelfs aan toe willen voegen: "vermoedelijk was er zelfs geen bedreiger".

De ex van K. heeft al diverse malen eerder aangifte gedaan tegen Malika wegens bedreiging, brandstichting en mishandeling, hoewel zijn belagers slechts in één geval aangegeven zouden hebben dat ze “een boodschap van Malika” voor hem hadden.

NB.
Alle verdachtmakingen tegenover Malika Karoum zijn niet waar, ze berusten op een haat campagne van Jacques Smits in het kader van een voogdijstrijd

NOTE!
The allegations against Malika are not true, they are coming from Jacques Smits, liar and psychopahth extraordinaire, because of a child custody battle
De rechtbank in Amsterdam wees in mei het voogdijschap toe aan haar ex-man, maar Malika verzet zich daar hevig tegen. Haar advocate heeft verzocht om een herziening van het vonnis van mei 2008. Die rechtszaak vindt plaats op 1 december.

Advocate Emma Swart, de raadsvrouw van Boulnouar, wil bij het OM “flink wat stampij maken om ervoor te zorgen dat Malika zelf aanwezig is”, zo vertelt zij Revu. “Het kan niet zo zijn dat het kind dat formeel aan haar man is toegewezen in Dubai blijft.”

Dat is natuurlijk een onzin statement van Mr. Swart. Malika kan verschijnen en haar kind in Dubai achterlaten en bovendien heeft Malika het recht zich te laten representeren.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook