donderdag 5 maart 2009

Eis: Tik op de vingers na brute en sadistische verkrachting

FistingTegen de 38-jarige Manno K. uit Leeuwarden is door het Openbaar Ministerie 2,5 jaar cel geëist omdat hij zijn ex-vriendin op brute wijze zou hebben verkracht.

Het slachtoffer zou door K. in december 2006 in haar woning in Leeuwarden zijn vastgebonden en met twee vuisten tegelijkertijd in zowel de vagina als de anus zijn gepenetreerd.

Daarbij liep zij zulke ernstige verwondingen op dat zij incontinent is geworden en tot voor kort afhankelijk was van een stoma.

De verdachte ontkent de dader te zijn. Uit de telefoongegevens van het slachtoffer blijkt dat de verdachte haar kort voor de verkachting een sms stuurde.

Daarin sprak hij het verlangen uit anale seks met haar te hebben ''op zijn manier''. Volgens de verdachte is zijn telefoon gehackt door een onbekende.

Een telecomexpert achtte dit na het bekijken van de belgegevens echter niet mogelijk. Ook werden er DNA-sporen die van K. zouden kunnen zijn aangetroffen in de met bloed en ontlasting besmeurde slaapkamer

Ik heb hier geen woorden voor. Het OM is helemaal gestoord met zo'n eis. Welkom in nederland waar je voor belasting ontduiking 9 jaar krijgt en voor verkrachting met zware mishandeling en het toebrengen van blijvend lichamelijk letsel slechts 2,5 jaar eis.

Eerder kreeg in Eindhoven een geweldadige verkrachter (De Genneper park verkrachter) een eis van 6 jaar en een uitspraak van 4 jaar aan zijn broek. Zijn geweldadigheid was niet van het kaliber zoals hierboven beschreven. Het lijkt erop dat eisen en uitspraken in Nederland gewoon natte vinger werk zijn.

Uitspraak 19 maart. Het zou vier jaar worden.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook

0 comments: