woensdag 24 februari 2010

Dode vrouw in massagesalon in Rotterdam

Sandra Martinez Burbano
In massagesalon Melissa Relaxing aan de Molenwaterweg 4a-1 in Rotterdam is de Colombiaanse Sandra Martinez Burbano afgeslacht.

Collega Melissa vond rond vijf uur ’s middags het lichaam in een enorme plas bloed. Zij/hij alarmeerde vervolgens de buurman, waarna ze samen de woning op de eerste verdieping binnengingen. Daar wordt ook het bedrijf Melissa Relaxing gerund. Daarna werden ambulance en politie gewaarschuwd.

Sectie op het lichaam moet uitwijzen waaraan de vrouw is overleden. Een van de getuigen werd meegenomen naar het bureau voor verhoor.

De politie is op zoek  naar een man die om 15.00 uur het pand binnen is gegaan. Hij is volgens een getuige om half 4 naar buiten gegaan. Het was een zeer opvallende man. Hij was niet groot, slank en vermoedelijk rond de dertig jaar oud. Hij droeg een zeer lange zwarte jas tot over de knieën en had een zwarte gleufhoed op. Volgens een getuige was hij opvallend bleek.

De man met de zwarte jas zou een bekende zijn van Sandra (alias 'Isabella') uit de tijd dat ze in Den Haag als raam-prostituee werkte en zou haar gestalkt hebben. 
Zicht op de Molenwaterweg
De politie probeert middels een schoenafdruk de dader te vinden.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook