woensdag 24 maart 2010

Uitspraak: Patrick van der Eem krijgt 2 maanden cel

Patrick van der Eem (36) (foto links) uit Almelo is door de politierechter in Arnhem veroordeeld tot 2 maanden cel voor poging tot diefstal en bedreiging.

Ook moet van der Eem een voorwaardelijke taakstraf van dertig uur uitvoeren die hij eerder kreeg nadat hij zijn vriendin Heidi Geerlings met een koevoet op haar been had geslagen.

Maar in augustus ging Van der Eem opnieuw in de fout. Hij bedreigde zijn ouders vanuit Aruba met de dood omdat ze hem ondanks honderden telefoontjes geen geld wilden lenen. In november 2009 probeerde Van der Eem vervolgens in te breken in een woning in Arnhem. De infiltrant van Peter R. de Vries zou inmiddels ook weer aan drugs verslaafd zijn.

Pirtek Benelux heeft al per augustus 2009 de franchiseovereenkomst en samenwerking met Patrick van der Eem, voormalige franchisenemer van Pirtek Almelo, officieel beëindigd.

Van der Eem kreeg bekendheid toen hij voor een verborgen camera van het televisieprogramma Peter R. de Vries Joran van der Sloot uithoorde over de verdwijning van de Amerikaanse Natalee Holloway op Aruba. Overigens zonder resultaat: Joran is vrij man, Patrick gaat de bak in. Da's viesss coño!

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook