maandag 26 april 2010

Vrouw van balkon gegooid | Man aangehouden

Een vrouw (28) is vanmiddag zwaargewond geraakt nadat zij vanaf het balkon op de tweede verdieping van een woning aan de Emelissedijk in Rotterdam-Hordijkerveld / IJsselmonde was gevallen.

Om zes uur kwam bij de politie de melding binnen dat een vrouw vanaf de tweede verdieping van een woning aan de Emelissedijk was gevallen. Volgens getuigen had de vrouw kort daarvoor ruzie gemaakt met een man.

Agenten die ter plaatse gingen troffen de vrouw zwaargewond op het trottoir aan. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis. Haar toestand is zeer ernstig.

In de woning werd op dat moment niemand aangetroffen. Tegen tien uur die avond meldde de bewoner (33) van het pand zich op het politiebureau. Hij is aangehouden. De exacte toedracht van het ongeval moet uit uitvoerig onderzoek blijken.

Update 3 december 2010: De vrouw is medio mei aan haar verwondingen overleden. Hoewel justitie er van overtuigd is dat de vrouw zelf over het balkon is geklommen en gesprongen is, meent zij dat de man hier toch verantwoordelijk voor is omdat hij eem 'bedreigende sfeer' zou hebben geschapen. Het OM eist daarom 7 jaar cel tegen de man.

Plaats op NuJij Voeg toe aan Blig Facebook Facebook